The home is located in Atlanta Country Club, built on a wooded hillside. Every room provides incredible views that are reminiscent of views in the North Georgia mountains. The home includes 5 bedrooms and 3.5 baths.

An extensive renovation and expansion was completed in 2015.

Frank Lloyd Wright believed that houses should be designed in such a way that living in them improved the lives of the occupants. One of the ways he sought to accomplish this was to merge the outdoor and indoor spaces. He also thought homes should be built on the side of hills/mountains instead of on top of them.

Though this house was not designed by Wright, it was built to take advantage of the incredible views of the building site and to allow the occupants to constantly be in touch with the wooded hillside. Each main room of the house includes wonderful views that are reminiscent of the North Georgia Mountains, even though the house is located in Atlanta Country Club - one of East Cobb's premier neighborhoods. More information about the neighborhood here.

The kitchen includes beautiful Gaggenau appliances, Italian cabinets (Gatto) and Caesarstone countertops. There is also a large 10 ft island in the kitchen with seating. More information about the kitchen here

Designer CB Miles consulted on the remodel and was very involved in designing the kitchen and the 2 new bathrooms.

Home includes many desirable features: Large 800 sq ft main deck, screened porch off of kitchen, deck off master suite, advance alarm system, designer tile, rain shower fixtures, etc.